VIF Junior arrangerer Volleyturnering den 24. maj

VIF Junior inviterer hele øens 6.-9. klasses elever til volleyballturnering og efterfest

Den 24. maj er der gratis volleyballturnering og efterfest for alle 6.-9. klasses elever. Det er gratis at deltage. Til turneringen kan der vindes fede præmier og så får alle, der deltager en gratis t-shirt + drikkedunk. Til efterfesten vil der være fed fest med musik og lækker mad.

Så du kan være med til en fed dag, der står i fællesskabets og bevægelsens tegn. Tilmeld dig og dit hold nu. Sidste tilmeldingsfrist er den 14. maj.

Læs mere om Vollyturnering og tilmelding her

VIF Junior består af VIF Mors’ hjælpetrænere, der alle er uddannet bevægelsesvenner gennem projekt Jeg til Os. Volleyballturneringen er en del af et aktivitetsudviklingsforløb, som Frivilligcenter Mors har støttet VIF Mors i.

Skal Frivilligcenter Mors hjælpe din forening med aktivitetsudvikling, så I kan nå en ny målgruppe eller få bevægelsesvenner til din forening, så kontakt projektleder, Marie Louise Andersen på mobil: 2479 4628 eller på mail: mlan@morsoe.dk

Projekt Jeg til Os
Projekt Jeg til Os sætter fokus på udsatte børn og unge, som af sig selv ikke opnår en positiv oplevelse gennem bevægelse og foreningslivet. Med projektet skal der gives en lettere adgang for bevægelsesuvante børn og unge til at blive en del af nye sociale og aktive fællesskaber på Mors. Projekt Jeg Til Os – Bevægelse i fællesskab er et 3-årigt projekt, som er finansieret af Den A.P. Møllerske Støttefond og støttet af DGI Nordjylland, FGU Nordvest, Morsø Ungdomsskole og Morsø Kommune. Frivilligcenter Mors er projektholder.