MORS SPISER SAMMEN på Biblioteket den 25. april

Bliv en del af Fællesskabet

Den 25. april kl. 17.30 inviterer Morsø Folkebibliotek og Frivilligcenteret Mors i et samarbejde med Food College, Vilsund Blue, og Musikskolen på Mors til Muslingesuppe med dessert og musikalske indslag og fællessang fra Musikskolen Mors.

”Mors spiser sammen” er en del af det landsdækkende koncept ”Danmark spiser sammen” hvor man med store og små spisearrangementer over hele landet, ønsker at gøre det lettere at møde nye mennesker og at invitere til samvær og fællesskab. Fokus er på at bringe mennesker sammen, der normalt ikke mødes.

”Mors spiser sammen” afholdes i uge 17, hvor landets biblioteker har et særligt fokus på de 17 verdensmål. Derfor er dagens menu og arrangement udarbejdet med tanke for Verdensmålene.

Muslingesuppen er sponsoreret af Vilsund Blue og tilberedes af elever fra Nordic Food College på Mors. Eleverne tilføjer lidt ekstra kærlighed til suppen samt brød og dessert.

Det er et arrangement for alle - ung som gammel. Alle er velkomne til en hyggelig aften med god mad og hyggeligt samvær. Prisen er 35 kr. pr. person og du kan købe billetterne via bibliotekets hjemmeside eller få hjælp til billetkøb på biblioteket af bibliotekets personale eller hos Frivilligcenteret.

 

Bemærk at billetterne skal købes senest 19. april kl. 12. 

Billetter købes her: https://bibliotekmorsoe.safeticket.dk/dkspiser