Kaffeslabberas den 27. februar - rundvisning og udlåns-slynger 🦻

Ved du, at du kan låne teleslynger i Frivilligcentret ?

Så er vi klar til at byde ind til årets første Kaffeslabberas. Det er tirsdag den 27. februar, og de skarpsindige vil opdage, at vi har flyttet dagen, så det fremover er den sidste tirsdag hver måned. Tidspunktet er det sammen, nemlig klokken 15.00-17.00.

Det er første gang, vi byder ind til kaffeslabberas i vores nye lokaler - de er ikke helt på plads endnu, men du kan allerede nu få en god fornemmelse af, hvordan de bliver. På tirsdag giver vi også meget gerne en rundvisning og tager en snak om dine gode ideer til, hvordan vi skaber det bedste Frivilligcenter af alle.

Det er Lise der er kaffebrygger, og også denne gang bliver Frivilligcentret flankeret af en ny, sød og spændende Kaffeslabberas-vært. Den gang har du nemlig mulighed for at møde Jens Borg, som er en af vores power frivillige. Jens har styr på, hvordan de mobile teleslynger virker, og det kan du altså komme og få noget vejledning i ved kaffeslabberas.

Vi har, i samarbejde med Høreforeningen, 2 mobile sæt teleslynger, som kan lånes. der er 11 teleslynger i hver og en master. De kan bruges på møder, på tur eller alle steder, hvor der ikke er et anlæg i lokalet.

Kom og få dig en god kop kaffe og hør mere om lokaler eller teleslynerne.