Indvielse af nye lokaler den 20. marts kl 17.00 - 18.00 Alle er velkomne

Kom til reception den 20. marts kl 17.00 til 18.00

Årets Frivillig, Diana Brund Christensen, klipper snoren, når Frivilligcenter Mors den 20. marts holder reception og indvielse af de nye lokaler i Holgersgade 7, 3. sal i Nykøbing M

Siden nytår har Frivilligcentret, frivillige, FGU og mange forskellige afdelinger i Morsø Kommune arbejdet ihærdigt på at indrette og klargøre lokalerne på 3. sal i Holgersgade 7. Indsatsen viser sig nu tydeligt, hvor flere lokaler er klar til at huse foreninger, frivillige og fællesskaber af næsten enhver art. I samarbejde med Morsø Museum har lokalerne fået navne, som alle er inspireret af den historiske bygning og på foreningsportalen kan man allerede nu booke dem til møder og aktiviteter. Frivilligcentrets sekretariat er flyttet ind i de nye kontorer, og har haft deres første besøg. I løbet af de næste måneder flytter flere og flere aktiviteter ind.

Onsdag den 20. marts holder Frivilligcentret indvielse og alle er velkomne til at komme og se de nye lokaler. Frivilligcentrets bestyrelse og medarbejdere håber, at både foreninger, frivillige, brugere, nysgerrige og venner af Frivilligcenter Mors vil lægge vejen forbi og nyde et glas og et let traktement.

Bemærk, af hensyn til traktementet er der tilmelding til arrangementet på frivilligcentermors@morsoe.dk eller på telefon til en af centrets medarbejdere inden den 19. marts.