Få succes med fundraising - webinar den 6. marts

Fonde.dk

Morsø Kommune har lavet en aftale med fonde.dk, som gælder for alle foreninger på Mors. Fonde.dk er et fundraisingværktøj, hvor du nemt kan få overblik over de mange forskellige puljer og fonde. Du kan også abonnere på nyhedsbreve med information om aktuelle ansøgningsfrister, læse mere om fundraising og meget mere.

Du har nu mulighed for at få en gennemgang af fonde.dk på et webinar, som afholdes den 6. marts kl 19.00 til 20.30

Link til invitation her alle kan deltage

Aftalen med fonde.dk betyder, at alle foreninger og frivillige i Morsø Kommune gratis kan oprette et abonnement. Foreninger kan oprette op til 3 brugere per forening. Formålet er at give vores foreninger og frivillige de bedste betingelser for at kunne fundraise til de mange projekter og gode ideer, som de sidder med, rundt om i kommunen.

For at få adgang til fonde.dk, skal du blot udfylde en formular fra Kommunens hjemmeside, hvorefter fonde.dk sender dig dine login-oplysninger i løbet af 1-2 hverdage. Det udleverede login (brugernavn og password) er personligt og skal opbevares forsvarligt og fortroligt, og må således ikke videregives til 3. person. Hvis det driller kan du få hjælp hos Frivilligcentret.