BLIV ROLLEMODEL - Gratis kursus - se om du har lyst til at blive Rollemodel

Måske skal du være sådan en, der gør en forskel for en ung

Frivilligcenter Mors har et korps af Frivillige Rollemodeller - og nu kan vi godt bruge flere.

Vi mennesker er forskellige. Derfor har vi også brug for forskellige Rollemodeller med forskellig bagbrund og livserfaring - og vi har brug for lige netop dig.

Vi udbyder derfor nu er kursus for såvel nye som gamle rollemodeller, hvor du bliver klædt på til at gøre en forskel for en ung på Mors. Kurset er den 23. maj kl 17 til 20.

- det gratis
- det er i Frivilligcentret
- det bliver hyggeligt
- der er let forplejning
- og det er for dig!

Formålet med rollemodel-kurset er, at ruste dig til bedst muligt at indgå i en relation til en ung, og samtidig at give dig et netværk af andre rollemodeller, som du kan sparre med.

Kurset hedder kort og godt: Bliv Rollemodel
Underviser er: Tanja Gudiksen - læs mere om Tanja her

Du bliver undervist i, hvordan du kan støtte og hjælpe en ung til at klare hverdagssituationer, og samtidig passer på dig selv, så det ikke bliver for tungt. Du bliver undervist i øvelser og værktøjer, så du er klædt godt på til opgaven.

Kurset følges op at en temaaften den 10. juni kl 17 til 19, hvor du har mulighed for at høre mere om det stillads, som du som Rollemodel kan være med til at bygge for en ung. På denne aften kan du også få lejlighed til at vende det, du har mødt på din vej siden sidst.

Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt Lise Kragh Møller på lkmo@morsoe.dk eller på telefon 2145 3335 for at høre mere om det at blive Rollemodel eller for at tilmelde dig kurset.