Nyt Frivilligcenter i Nye lokaler

Frivilligcenter Mors flytter i nye lokaler

Det nye år kommer til at byde på nye gode forhold for Frivilligcentret. Vi har nemlig takket ja til Morsø kommunes tilbud om nye lokaler. I forbindelse med at der arbejdes med en anden anvendelse af Skovparken, har kommunen benyttet lejligheden til at efterse, om de forskellige institutioner er placeret rigtigt, og om der er bedre egnede lokaler til Frivilligcentret. Det betyder, at Frivilligcentret i det nye år flytter over i biblioteksbygningen.

Vi får nogle flotte og tidssvarende lokaler, og en fantastisk mulighed for nu at indrettet os, så lokalerne i langt højere grad passer til såvel den nuværende aktivitet, som til nye fællesskaber og frivillighed.

Vi forventer at indrette os i starten af året, og at vi kan holde åbning i forbindelse med vores Årsmøde den 20. marts. Vi vil dog gerne tage lidt hul på glæderne inden, og du er hermed inviteret tirsdag den 19. december fra kl. 17 til 18 - vi byder på gløgg og æbleskiver på 3. sal i biblioteksbygningen. Her kan I se lokalerne og begynde at drømme om, hvordan vi sammen skal indrette dem.

📅 Mandag den 15. januar kl. 19 åbner vi lokalerne og inviterer alle til at komme med ideer til indretning, lokalenavne, måske nye aktiviteter mv.

🪑 I februar får vi indrettet de første mødelokaler, så jer der i dag er lidt husvilde, kan få et godt sted at være.

🥂 Onsdag den 20. marts holder vi åbningsreception og Årsmøde.

Tilmelding med et ca. antal personer til gløgg og æbleskiver den 19. december på frivilligcentermors@morsoe.dk eller på telefon til Lise på 2145 3335. Vi håber at se både nuværende og kommende brugere af lokalerne.

Vi glæder os til, sammen med brugere og borgere, at lave et nyt og stærkt Frivilligcenter, som kan blive til gavn for alle øens borgere og fællesskaber, og et kraftcenter for fællesskaber og frivillighed i samspil med de øvrige aktører i de gamle støberibygninger.