Fat dit Frivilligcenter - den 22. marts kl 17

Frivilligcenter Mors holder Årsmøde med Bobler og Kransekage

De nye medlemmer i bestyrelsen og årets vigtigste begivenheder præsenteres i festlige rammer i Hangaren i Frivilligcentret, når Frivilligcenter Mors afholder Årsmøde den 22. marts kl 17 til 18.

Alle er velkomne - tilmelding er ikke nødvendig, men hvis du ved at du kommer, så bliver vi glade for tilmelding. Så sørger vi nemlig for at der både er Boble og Kransekage til alle. Tilmelding kan ske på frivilligcentermors@morsoe.dk

I løbet af en time vil du kunne møde Frivilligcentrets bestyrelse og ansatte, quizze dig igennem årsberetninger og gode historier fra 2022, og måske ovenikøbet komme derfra med en gavekurv fuld af lækkerier.

Det er anden gang at Frivilligcentret afholder Årsmøde på denne festlige måde i stedet for et mere traditionelt årsmøde. Programmet er kort, så der bliver tid til at snakke og grine sammen, der er kransekage på bordene og bobler i glassene. Alle kan deltage og få en festlig afslutning på onsdagens eftermiddag.

”Som nyudpeget til bestyrelsen, synes jeg det var et rigtig godt og hyggeligt Årsmøde. Jeg mødte mange af øens frivillige, som igen og igen gør en stor indsats igennem deres frivillige arbejde.” udtaler Poul Filtenborg om sin oplevelse af Årsmødet sidste år, og han fortsætter ”…det var skønt at få sat ansigt på flere af dem på Årsmødet”

Poul Filtenborg blev i 2022 udpeget til bestyrelsen af Folkeoplysningsudvalget.

Der er to nyudpegede repræsentanter til bestyrelsen i år. Det er Louise Bro, som er udpeget af Frivilligcentrets frivillige og medarbejdere og Klaus Kaysen, der er udpeget af De sociale foreninger og patientforeninger under det Frivillige Samråd på Mors. De afløser Trine Haaning som har siddet i bestyrelsen siden Frivilligcentrets start i 2018 og Jens Wittchen, som blev udpeget i sommeren 2019. Du kan møde både de nye og de afgående bestyrelsesmedlemmer ved årsmødet og få en snak om frivillighed på Mors og om mange andre ting, som rører sig i foreningslivet.

For yderligere information, kontakt venligst:

  • Formand Trine Haaning, mobil 2671 4007, mail@forandringshuset.dk
    • Centerleder Lise Kragh Møller, mobil 2145 3335, lkmo@morsoe.dk