Marie Louise er ansat som projektleder

Frivilligcenter Mors har ansat Marie Louise Andersen som projektleder for projektet Jeg til Os – Bevægelse i fællesskab. Marie Louise starter den 1. februar og hun får kontor i Frivilligcentret.

Marie Louise er 31 år og bor i Skive. Hun er kandidat i Socialt Arbejde fra Aalborg Universitet og har en professionsbachelor som pædagog med socialpædagogisk profil. Marie Louise har bl.a. erfaring fra det frivillige arbejde som organisatorisk projektleder ved Ventilen Danmark. Hun har tidligere være ansat i Skive Kommune, i Center for Psykiatri og Rusmiddel ligesom hun i en længere periode har været tilknyttet Kultur- og Fritidsforvaltningen, hvor hun bl.a. var projektleder i forbindelse med udvikling af en tidlig forebyggende enhed på børne- og ungeområdet.

Marie Louise har en stærk profil i forhold til projektet Jeg til Os – Bevægelse i fællesskab, og vi glæder os meget til at få hende med på holdet. Noget af det første hun vil tage fat på er, at få hilst på alle parterne i projektet og desuden fortsætte arbejdet med workshop for foreningerne på Mors i samarbejde med DGI og uddannelse af bevægelsesvenner i samarbejde med FGU og Morsø Ungdomsskole.

Fra 1. februar kan Marie Louise træffes på mobil 2479 4628

Projekt Jeg Til Os – Bevægelse i fællesskab er et 3-årigt projekt, som er finansieret af Den A.P. Møllerske Støttefond og støttet af DGI Nordjylland, FGU Nordvest, Morsø Ungdomsskole og Morsø Kommune. Frivilligcenter Mors er projektholder