Frivillig Festival 2022

Den 23. september skal du til Frivillig Festival …. Jo jo, det skal du faktisk!

Frivillig Fredag falder i år sammen med vores arrangement i forbindelse med March Mod ensomhed, og derfor har vi valgt at give den en over nakken med en glad aften for alle øens frivillige og interesserede allerede den 23. september.

Det gør vi med en endags festival i Nykøbing, hvor alle frivillige er inviterede til et brag af en fejring! I løbet af ugen vil du opdage, at vi på forskellige måder hylder alle de frivillige på øen, som er med til at gøre en forskel. Der vil blandt andet være frivilligportrætter i gågaden, og det Det Kreative Hjørne vil blive stillet op forskellige steder, hvor frivillige kan give deres input til, hvordan den frivillige fremtid skal se ud. Selvfølgelig er der også en præmie til den ide, som Frivilligcentret finder bedst.

 

Kl. 14-15.30
Vi starter med et fagligt indspark, der kommer til at foregå i lokalet ’Hangaren’ i Frivilligcenter Mors, Støberivej 7. Alle frivillige og foreninger er velkomne, hvor vi vil diskutere den fælles frivillige fremtid på Mors, og hvordan vi bedst håndterer kommende muligheder og udfordringer.

 

Kl. 16
Vi mødes i Musikværket i deres lille sal. Her vil der blive serveret hotdogs - både den klassiske og en vegetarisk udgave - samt drikkevarer. Derudover vil være en masse oplevelser og happenings om eftermiddagen og aftenen:

- Første live-optræden med Mors' nye Frivilligsang skrevet af Mors Dreng.

- Mors & Monopolet går i luften for første gang, hvor vi vil diskutere dilemmaer af enhver slags i forbindelse med foreningsliv og frivillighed.

- Bland din egen pose af frivillighed med M&M’s og få samtidig nogle gode snakke om det, der er vigtigt for dig i dit frivillige arbejde.

- Smag den nye FrivilligIs fra VildIs i Thy

- Besøg Det Kreative Hjørne og giv dit input til, hvordan du synes, at den frivillige fremtid skal se ud på Mors.

- Måske også et modeshow med flot tøj fra genbrugsbutikker.

Og meget meget mere – programmet bliver opdateret løbende, så følg endelig med her på siden!

Vi slutter omkring kl. 21. Festivalen og spisning er gratis, og hvis du vil spise med, så meld dig gerne til hos Gry på grsk@morsoe.dk /2132 2645 eller Amalie på appe@morsoe.dk /2118 2206

Vi glæder os til at se jer til en brag af en fest!