Foreningernes dag den 27. maj 2022

I er hermed inviteret

Nu skal det være – vi skal igen sætte fokus på alle de fantastiske ting, som foreningslivet på Mors kan byde på. Det gør vi med Foreningernes Dag den 27. maj 2022 kl 10.00 til 14.00, og vi håber, at I vil deltage med en stand eller med en aktivitet – meget gerne med begge dele.

Foreningernes Dag vender tilbage til den form I kender, hvor gågaden i Nykøbing summer af liv, og måske står Dansk Blinde Samfund og Ulandsforeningen på Lilletorv, Fjerkræavlerforeningen,

Cirkus Liberty og Lungeforeningen mf. på Kirketorvet, Motorcrossklubben kunne gasse lidt op et tredje sted i byen og så skinner solen selvfølgelig.

I forlængelse af foreningernes aktiviteter laver vi desuden en fælles debat om frivillighed. På underholdende vis drøfter vi foreningskultur, og hvilken rolle foreningslivet spiller i vores kultur. Det er en lokal debat, som handler om foreningslivet på Mors, men vi vil rigtig gerne spille den op mod en større tænkning. I panelet sidder bl.a. repræsentanter fra Ung Kult, Kulturmødet, Projekt Jeg til Os – Bevægelse i fællesskab m.fl.

Vi håber, at vi kan lave et fælles kaffe-kage bord under paneldebatten, hvor foreninger og alle, der kan bage bidrager med kager til.

Som forening eller frivillig kan du
- Markedsføre dine aktiviteter for hele Mors
- Være med til at vise turister og besøgende, hvad vi kan på Mors

Du eller din forening får
- En stand i byen
- Foreningsfællesskab
- En sandwich og vand til de frivillige
- ...og måske nye medlemmer


Praktisk info:

Udfyld og tilmeldingsskemaet send det til lise@frivilligcentermors.dk

Hent tilmeldingsskemaet her 

Udfyld tilmeldingsskemaet med forening, antal frivillige der skal forplejes, hvor mange kager I evt. kan bage til det fælles kagebord og de øvrige oplysninger, som der er felter til i tilmeldingsskemaet.

Ved spørgsmål:
-
Ring til Jens Borg på 51 54 65 88, hvis du har praktiske spørgsmål
- Ring til Lise på 21 45 33 35, hvis du gerne vil have hjælp til at tilmelde din forening

Tilmelding inden den 14. april 2022