Introduktion

Frivilligcenter Mors og Morsø Kommune er i gang med at etablere en ny portal med alle frivillige foreningstilbud og uvisiterede kommunale tilbud på Mors. Portalen skal skabe overblik over alle vores foreninger både de frivillige sociale, de sundhedsrettede og de kulturelle foreningstilbud, alle vores idrætstilbud og desuden de uvisiterede kommunale tilbud. Målet er at det skal være nemt at finde det helt rigtige tilbud – hvad enten man som borger leder efter en aktivitet eller hjælp og støtte, eller er pårørende eller professionel og har brug for at kunne henvise til nogle af vores mange tilbud på Mors.

Portalen hedder socialkompas.dk, fordi den oprindeligt blev skabt som vejviser til de sociale tilbud i Århus Kommune. På Mors og i mange andre kommuner, bl.a. Skive kommer den imidlertid til at indeholde alle foreninger og tilbud, og derfor kommer vi i daglig tale til at kalde den Kompasset. På socialkompas.dk kan du finde dit lokale Kompas for Morsø Kommune.

Portalen er under opbygning, og der ligger endnu ikke så mange tilbud. Vi håber, at alle foreninger og tilbud har lyst til at blive en del af Kompasset. Du kan finde vejledninger til at oprette foreninger og tilbud i menuen, så du kan komme i gang med at oprette. Vi har lånt vejledningerne af Frivilligcenter Skive, og derfor er eksemplerne fra Skive, men protalen er den samme. Kontakt Frivilligcenter Mors, hvis du gerne vil have hjælp til at få oprettet din forening eller jeres tilbud.

Kontakt Lene Kærgaard på mobil 2132 2645, hvis du gerne vil høre mere om KOMPASSET på Mors