March Mod Ensomhed

Patrick Cakirli vandrer Danmark rundt for 6. gang for at skabe fokus på ensomhed såvel som for at samle ind til velgørenhed.Som en del af programmet i festivalugen går Mors med i March mod Ensomhed. Patrick Cakirli vandrer Danmark rundt for 6. gang for at skabe fokus på ensomhed såvel som for at samle ind til velgørenhed.ch mod Ensomhed ‘23

Fredag den 29. september går han fra Thisted og ind over Mors, og lørdag den 30. september går han fra Jernbanevej 7 i Nykøbing mod Skive. Frivilligcenter Mors samarbejder med med ham om turen på Mors.

 

2.000 kilometer - 

Fra den 7. august til og med den 13. oktober vil Patrick udføre hans 6. March mod Ensomhed, hvor han igen vil vandre 2.000 kilometer gennem Danmark i den gode sags tjeneste.

Konceptet for March mod Ensomhed er som følger: Patrick må ikke gå, medmindre han har følgeskab - ellers skal han stå stille. På den måde bliver hans vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

Patrick udfører March mod Ensomhed hvert år fra uge 32 til og med uge 41 for at sætte nationalt fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring såvel som for at samle ind til Ensomhed Danmarks Landsindsamling, som i år støtter Livslinien - en civilsamfundsorganisation, som forebygger selvmord og selvmordsforsøg gennem telefon-, chat- og mailrådgivning.

 

”Jeg har haft en hård og turbulent opvækst på skiftende opholdssteder og i en plejefamilie. Jeg har i mange år kæmpet med ensomhedsfølelsen, og jeg ved, at jeg ikke er den eneste: Det estimeres at 600.000 mennesker i Danmark hvert år føler sig svært ensomme, og det synes jeg ikke er okay. Derfor inviterer jeg Danmark med ud på en uforpligtende gåtur, hvor vi sammen kan skabe opmærksom på problemet.”

- Patrick Cakirli

 

March mod Ensomhed ‘23 udføres i samarbejde med 56 kommuner, Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark, Tæl Skridt, Livslinien og Middelfart Sparekasse.

FAQ:

- Patrick Cakirli kan træffes på mobil: 93 30 01 80.

- Se ruten gennem Danmark: Link

- Deltagelse er gratis, og man bestemmer selv, hvor og hvor langt man vil gå med.
- Tilmelding foregår på March mod Ensomheds Facebook-side: Link
- Det er muligt at støtte Ensomhed Danmarks Landsindsamling via bankoverførsel (1686 3232619987) eller på MobilePay (425 000).