Har du en god idé? - vi hjælper gerne frivillige

Har du undret dig over, hvorfor Mors ikke har det tilbud som lige netop du brænder for? Så lad os se, om vi kan skabe det sammen?

Vi vil altid gerne hjælpe, både med store projekter og med små - med de seriøse og det meningsfulde og det, som bare er for sjov.

Hvem hjælper vi?

Frivilligcenteret understøtter det frivillige arbejde på hele Mors og betjener alle former for foreninger i kommunen fx kulturelle, sociale-, idræts-, miljø- og folkeoplysende foreninger.

Frivilligcenteret er ikke kun for foreninger. Har du som privatperson eller gruppe et spændende projekt, som du ønsker sparring til, leder du efter det rette sted at melde dig som frivillig eller ønske du at samarbejde med en af kommunens mange foreninger, er du altid velkommen til at kontakte os i frivilligcenteret.

Hvad kan vi hjælpe dig  med?

Lokaler

Mangler du et lokale eller ved du ikke, hvor det vil være bedst at placere dig. Måske kan vi finde plads til dig i frivilligcenterets lokaler, måske vil det passe bedre på biblioteket eller måske det lokale beboerhus. Kontakt os så tager vi en snak om mulighederne og vil forsøge at finde det absolut bedste sted for dig og dit projekt.

Rekruttering af frivillige

Du kan helt sikkert en masse selv, men ofte har du også brug for andre kompetencer eller flere hænder. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad netop du har brug for og hjælpe dig med at lave en ansøgning, så du kan få fat i de helt rigtige folk til dit projekt - måske kender vi også allerede nogen, som kunne være interesserede.

Fundraising

Det kan være en jungle at finde rundt i. Vi hjælper dig gerne med at læse din fondsansøgning igennem og gøre den endnu skarpere, udarbejdelse af budget, den efterfølgende evaluering og afrapportering.

Lovgivning og tilladelser

Er lovgivning og tilladelser ikke den del af projektet, som du brænder mest for? Bare rolig, sådan er det for mange - dog ikke for os. Vi vil gerne hjælpe med finde rundt og at søge midlertidige og permanente tilladelser. Vi vil gerne bruge al vores viden på at hjælpe dig og dit projekt helt i mål.