Har du en god idé? - vi hjælper gerne frivillige

Har du undret dig over, hvorfor Mors ikke har det tilbud som lige netop du brænder for? Så lad os se, om vi kan skabe det sammen?

Vi vil altid gerne hjælpe, både med store projekter og med små - med de seriøse og det meningsfulde og det, som bare er for sjov.

Hvem hjælper vi?

Frivilligcenteret understøtter det frivillige arbejde på hele Mors og betjener alle former for foreninger i kommunen fx kulturelle, sociale-, idræts-, miljø- og folkeoplysende foreninger.

Frivilligcenteret er ikke kun for foreninger. Har du som privatperson eller gruppe et spændende projekt, som du ønsker sparring til, leder du efter det rette sted at melde dig som frivillig eller ønske du at samarbejde med en af kommunens mange foreninger, er du altid velkommen til at kontakte os i frivilligcenteret.

Hvad kan vi hjælpe dig  med?

Lokaler

Mangler du et lokale eller ved du ikke, hvor det vil være bedst at placere dig. Måske kan vi finde plads til dig i frivilligcenterets lokaler, måske vil det passe bedre på biblioteket eller måske det lokale beboerhus. Kontakt os så tager vi en snak om mulighederne og vil forsøge at finde det absolut bedste sted for dig og dit projekt.

Rekruttering af frivillige

Du kan helt sikkert en masse selv, men ofte har du også brug for andre kompetencer eller flere hænder. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad netop du har brug for og hjælpe dig med at lave en ansøgning, så du kan få fat i de helt rigtige folk til dit projekt - måske kender vi også allerede nogen, som kunne være interesserede.

Fundraising

Morsø Kommune har lavet en aftale med fonde.dk, som gælder for alle foreninger på Mors. Her kan du få overblik over de mange forskellige fonde og puljer. Alle foreninger og frivillige i Morsø Kommune kan gratis oprette et abonnement. Frivilligcenter Mors hjælper dig gerne med at få oprettet dit abonnement, hvis det driller.
Se mere om fundraising her

Lovgivning og tilladelser

Er lovgivning og tilladelser ikke den del af projektet, som du brænder mest for? Bare rolig, sådan er det for mange. Vi vil gerne hjælpe, og vi vil gerne bruge al vores viden på at hjælpe dig og dit projekt helt i mål. 
Se også her for svar på mange af de spørgsmål, som du kan sidde med.